APM: Brzdy Ate a Barum za polovinu

Pozor!

Akce skončila.

Akční slevu 50% na brzdové díly značek Ate a Barum nabízí tento týden společnost APM Automotive. Její zákazníci tak mohou za polovinu běžné maloobchodní ceny nakoupit přibližně 10.000 položek.

Ate je světoznámá značka brzdových komponentů pro nejnáročnější zákazníky. Ate je prvním světovým výrobcem brzdových kotoučů s multifunkční drážkou (power disc), dodává špičkové brzdové obložení a to včetně stále žádanějších karemických destiček a také dalšíé brzdové díly příslušenství. Firma ATEContinental Aftermaket GmbH dodává všem evropským automobilkám a zaujímá přední místo ve výrobě a montáži brzdových systémů. Od roku 2009 koncern nabízí svoji druhou řadu brzdových dílů po slavnou českou značkou BARUM (cenově výhodnější alternativa prémiové značky Ate).

Slevy platí pro registrované zákazníky APM Automotove pouze do neděle 18. října a vztahují na celý sortiment brzdových dílů značek Ate a Barum (= s výjimkou nářadí a servisního vybavení Ate, pneu Barum a výprodejových položek obou značek). V e-shopu APMCat (http://webcat.apm.cz/) jsou všechny akční položky označeny